Véget ért az idei egyetlen hazai szervezeti ombuds képzés, amely a résztvevőkön túl nekem is nagy élményt jelentett, hiszen új tapasztalattal lettem gazdagabb.

Szívből gratulálok a résztvevőknek, akik a hazai szervezeti ombudsok lettek és elsajátították a szervezeti ombuds tevékenység alapjait, így szuper szakemberekkel bővült a hazai ombuds szakma.

Sok sikert kívánunk az ombuds úthoz!

Hallgatói visszajelzések:

“Inspirációt, motivációt; egy olyan komplex, átgondolt, strukturált szakmai tudást amellyel ezt a hiánypótló szakmát valóban el lehet sajátítani. Emellett támogató közeget, hosszútávú szakmai segítségnyújtás lehetőségével.”

Mónika

“Ahogy Kowalsky megénekelte: soha nem véletlen a híd ott, ahol van folyó..
A képzést olyan tapasztalt, új muníciót kereső segítő hivatásúak számára ajánlom, akik hajlandók híddá válni, mely nem elválaszt, hanem nehézség/konfrontáció esetén a továbbhaladás kísérője, átkelés reménysugara, összekötő találkozási pont. A megismerhető ombuds szemlélet nyitottá tesz a megszokott, ismert módszerek, berögződések helyett rendhagyó, mégis hatékonyabb, értékteremtő konfliktuskezelési, és preventív vezetői támogató módszer elsajátítására, alkalmazására. A mai világban az ellentétek, hiányosságok feltárására egyre kevésbé bevált, formális technikákkal szemben informálisan is működő, több évtizede nemzetközileg már bizonyított modell adaptálására ad lehetőséget. Ha elég erős valakiben a küldetéstudat, hogy mint egy észrevétlen, második szólam egyének belső hangjának kísérője legyen, a monológokat párbeszéddé változtassa diszkréten, pártatlan kereteket, titoktartást biztosítva, ne hagyja ki, hiánypótló, Mo-on egyedülálló.”

Tünde

A következő képzésre ide kattintva lehet előjelentkezni.