Szeretnél új értéket teremteni a cégedben? Olyan értéket, ami materiális és mentális hasznot és hatékonyságot teremt a szervezet minden tagja – a vezetés, a HR és a munkavállalók – részére egyaránt?

A szervezeti ombuds segít megteremteni ezt az értéket a szervezetben!

A Szervezeti Ombuds Egyesület (SZOE) célja a szervezeti ombuds értékeinek, tevékenységének elterjesztése hazánkban, azaz a szervezetekben előforduló konfliktusok és problémák informális és szisztematikus felmérése és kezelése. 

Ennek érdekében 2021-ben az egyesület Szervezeti Ombuds Világ néven eseménysorozatot indít el.

Az eseménysorozat 2021 évben 4 szakmai beszélgetésből tevődik össze, ami a szervezeti ombuds tevékenység elterjesztését segíti elő.

Tarts velünk!

Szeretnél elmélyedni a szervezeti ombuds szerep/tevékenység kihívásaiban? Akkor gyere el a májusi rendezvényünkre!

Téma:

Ombuds szerep függetlenségének megőrzése, 20 év munkaviszony után

Időpont:

2021. május 19.-én 17-19 óra között

Helyszín:

Online – ZOOM

Előadó:

Dr. Eng. Ion Anghel  A PetrOmbudsman Osztály Ombuds Vezetője

Nyelv:

angol (tolmácsot nem tudunk biztosítani)

Dr. Angher közel 20 évet dolgozott az OMV Petrom családnál Projekt osztályvezetői és Kereskedelmi Divízió vezetői poziciókban, 2014-től tölti be szervezeti ombuds vezető szerepkört.

Bővebben a PetrOmbuds irodáról: https://petrombudsman.ro/en

 

Ez az esemény azoknak szól, akik már találkoztak és/vagy ismerik a szervezeti ombuds tevékenység alapjait, hiszen a beszélgetésben az ombuds tevékenység kihívásairól beszélgetünk, nem pedig az alapjairól.

Emiatt kérjük, hogy ha szeretnél részt venni a beszélgetésben, de lemaradtál volna az első két beszélgetésről, a regisztráció vagy az esemény előtt tájékozódj a szervezeti ombuds tevékenység alapjairól a honlapunkról, vagy az első két beszámoló összefoglalóiból.

Amennyiben nem vagy még SZOE tag, úgy szeretnénk kérni, hogy adománnyal támogasd az eseményt és ezáltal az egyesület munkáját.

Azért kérjük az adományt, mert egyesületünk egy non-profit civil szervezet, amelynek tevékenységét a tagok önkéntes munkája segíti. A bevételi forrásunk a tagdíjakból és az események díjából tevődik össze, a mostani esemény megszervezése is nem kevés időt és munkát igényelt.
Az adomány összegét Rád bízzuk, bármekkora összegnek örülünk.

Köszönjük, hogy a részvételeddel támogatod az egyesületet!

REGISZTRÁCIÓ