Szeretettel várunk a SZOE éves közgyűlésén és egyben az évzárón is!

Időpont: 2021.12. 07. 18 óra

Helyszín: Hadik Kávézó (1111 Budapest, Bartók Béla út 36.) – személyesen részt venni nem tudó tagoknak online bekapcsolódási lehetőséget biztosítunk.

(Amennyiben a pandémiás helyzet nem teszi lehetővé a személyes találkozást, a Közgyűlést ugyanebben az időpontban, de online tartjuk meg.)

Amennyiben a Közgyűlés nem határozatképes, az ismételt Közgyűlés

Időpontja: 2021.12.14. 18 óra

Helyszín: online

Az esemény hivatalos részében, ami a közgyűlést jelenti, a szervezeti működéssel kapcsolatos újdonságokat és a jövő évi költségvetést és terveket szeretnénk ismertetni és megszavaztatni az egyesületi tagokkal, azaz VELETEK. 

Miért fontos a részvételed? 

– az egyesületi működéssel kapcsolatos döntések meghozatalában való részvétel*

– megismerd az újonnan kidolgozott egyesületi protokollt

*Az első Közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagok több mint fele részt vesz. Amennyiben határozatképtelenség esetén a Közgyűlést meg kell ismételni, akkor az a megjelentek számától függetlenül lesz határozatképes.

Az eseményen a kötetlenebb részben az idei év sikereit osztjuk meg. 

A közgyűlés meghívóját – ami a napirendi pontokat is tartalmazza -, minden SZOE tagnak kiküldtük az elektronikus értesítési címére, de ide kattintva is letöltheted. 

Kérjük, hogy részvételi szándékokat jelezd emailben az ombuds@ombuds.hu és vagy az alábbi űrlapon. (A Közgyűlés nem nyilvános, azon kizárólag a SZOE tagjai vehetnek részt!)

Várjuk a találkozást!

Szép napot!

SZOE Elnökség!

Részvételi szándék jelzése SZOE Közgyűlésre

    Melyik nap lenne jó neked? *

    Melyik idősáv felelne meg neked jobban? *