Téma:
Magyarországon viszonylag ismeretlen szervezeti ombuds funkció elősegítheti-e az etikus, igazságos, pszichésen biztonságos szervezeti kultúra kihívásainak való megfelelést?

Czifra Julianna a pszichológia mesterszakos kutatásában a fenti szervezetpszichológiai kérdésre keresi a választ. Kutatása célja a szervezeti ombuds szerepkör jobb megismerése és hasznosságának feltérképezése Magyarországon három célcsoporton keresztül:

  • nemzetközi szervezeteknél dolgozó magyar ombuds szakemberek tapasztalatainak összegyűjtése;
  • érintettek véleményeinek feltárása (társ-szakmák, társfunkciók, cégvezetők);
  • és magyar munkavállalók konfliktuskezelési szokásainak, preferenciáinak feltérképezése révén.

A szakmai workshop első felében Julianna bemutatja kutatásának addigi eredményét, azt követően pedig fókusz csoportként workshop formájában folytatjuk a téma felfedezését.

A teljes kutatási tervet a workshop előtt emailben küldjük ki.

Időpont:

2022.03.30. 18:00 órától

Helyszín:

1126 Budapest Ugocsa u. 5.

Amennyiben a járvány helyzet nem engedi, az eseményt online tartjuk meg.

Esemény előadója:

Czifra Julianna nemzetközileg minősített coach (PCC), projektmenedzser (PMP), és bejegyzett mediátor. 12 évet dolgozott projekt-, program- és portfoliómenedzsment területeken (Vodafone, British American Tobacco, CORA-Match, Fővárosi Önkormányzat), 2013-ban az “Év Projektmenedzsere” díjazottja volt Magyarországon. 2017 óta projektvezetéssel és csapatfejlesztéssel kapcsolatos órákat és kurzusokat tart a Corvinus Egyetemen óraadó oktatóként. 4 éve szabadúszó vezető-, csapat- és szervezetfejlesztő tanácsadóként és coachként dolgozik, valamint másoddiplomásként munka- és szervezetpszichológia tanulmányokat folytat a BME-én, ahol 2022 júniusában végez pszichológusként. Mesterszakos diplomamunkáját jelenleg a szervezeti ombuds funkcióról írja, arra a szervezetpszichológiai kérdésre keresve a választ magyar ombudsok, társ-szakmabeliek és munkavállalók megkérdezésén keresztül, hogy a Magyarországon viszonylag ismeretlen szervezeti ombuds funkció elősegítheti-e a szervezetek egészséges, etikus és igazságos működését.
Tagja a Nemzetközi Coaching Szövetségnek, a Nemzetközi Ombuds Szövetségnek, a Magyar Pszichológiai Társaságnak és a Szervezeti Ombuds Egyesületnek.

A workshopon kizárólag SZOE tagok vehetnek részt! Részvételi szándékod kérjük jelezd az alábbi űrlapon.

Regisztráció: lezárult