Tisztújító közgyűlés és alapszabály módosítás

2024. április 19-én megrendeztük a SZOE, a magyarországi Szervezeti Ombuds Egyesületének közgyűlését. A közgyűlés határozatképes volt, amelyen a tagok megszavazták és elfogadták az elnöki, a gazdasági tények és terv beszámolókat, valamint az egységes szerkezetbe foglalt alapszabály módosításait.


A tisztújítás keretében a SZOE a következő tisztségviselőket választotta meg 2 éves
megbízással:
Elnök:
Kerekesné Kajári Tünde
Elnökségi tagok:
Pap Miklós
Vermeul Diana

A tisztújítás és a SZOE alapszabály módosításának cégbírósági bejegyzéséről
határozathozatal (06.19.), valamint adminisztrációs technikai átvezetések is (NAV) 06.29-ig megtörténtek.

Köszönjük az egyesület fenntartása és fejlesztése érdekében minden tagtársunk, korábbi tisztségviselő aktivitását, hogy a platformok, program előkészítésével, a közgyűlés határozataival támogatta az elnökség és a SZOE munkáját. A SZOE elnöksége továbbra is elkötelezett abban, hogy a szervezeti ombuds funkció, szemlélet megismertetése minél szélesebb körben megvalósulhasson Magyarországon.

Folytatjuk a működési kiválósághoz hozzájáruló jó gyakorlatként történő meghonosítást segítő szervezeti ombuds közösség, valamint szakmai társkapcsolatok megerősítését, civil hálózati együttműködések építését, az egyedi szervezeti ombuds képzés platformjának fejlesztését.

A szemléletformálás érdekében a rendszeres szakmai programok és pilot kampányok megszervezésével bevonjuk a gazdaság különböző profilú és volumenű vállalkozásainak közös gondolkodásra nyitott vezetőit is az egyéni érdeklődők mellett, ezzel is gazdagítva tagtársaink széles intellektuális bázisát.

Kerekesné Kajári Tünde
elnök